Hirsgröt med aprikos och ingefära. Med aprikos och ingefära,. Gröt till frukost har blivit en global trend, kunde man läsa om i Metro för några dagar sedan
x Morotskakagröt med glasyr. Lägg glasyren på gröten och toppa med mer morotsriv. Men igår kväll kom jag på tanken, varför inte göra gröt med smak av morotskaka
en dust ingefära. Det var ett tag sedan jag gjorde ugnsbakad gröt, så när jag igår kväll såg min ugnsform jag brukar använda var söndagens frukost given
Haha, men jag lovar den smakar inte alls spenat, den har en god söt smak av mango och banan, och sedan gör citron och ingefära att den känns väldigt fräsh och syrlig
Blev en rejäl vitaminboost till gröten imorse i alla fall. Ingefära, apelsin och kiwi. Och ingefära tillsammans med päron är helt klart en vinnande kombo
Att smaksätta gröt med päron, morot eller kanel+ingefära har jag gjort en massa gånger. x Gröt med päron, morot och kryddor toppat med blåbär och mandelsmör
Raw bovetegröt med kanel, ingefära och äpple. Raw bovetegröt hör till mina favoritfrukostar. Där finns fler recept på mättande rawfoodfrukostar, även såklart olika sorters varm glutenfri gröt och olika äggrätter
Samma bas kan användas till mycket och för lite extra variation kan man smaksätta med honung, kanel, ingefära, kardemumma, vanilj eller annan favoritsmak precis innan tillagning
Eftersom att jag är en hungrig person på morgonen vill jag ha något rejält som mättar och det gör den här gröten med groddad quinoa, äpple, ingefära och kardemumma