Hetta upp en traktörpanna och fräs curry och lök i olja och ha sedan i vattnet och kokosmjölken och lägg i potatisbitarna och låt sjuda i ca 15 minuter innan du har i blomkålsbuketterna och låt små- sjuda tills allt är klart
Skölj linserna väl i flera vatten. Värm oljan i en stor panna. Lägg i senapsfrön och vindaloo curry. Tillsätt ingefära och vitlök när senapsfröna börjar sprätta och stek 30 sekunder
Gillar ni indisk mat. Men nu blev det en indisk curry som är vegetarisk. Så gillar ni vegetariskt, indiskt och smakrikt så tycker jag absolut ni ska göra denna
Äta kött kanske är bra. men om man just läst "Äta djur" eller av annan anledning väljer vegetariskt är här ett recept på en finfin gul kokoscurry som får bruntråkiga linsgrytor och torra morotsbiffar att fly sin kos
Ät dina naan nybakade till all indisk mat, passar t. ex suveränt att fylla med potatiscurry, doppa i daal, till grönsakscurry eller nästan vad som helst faktiskt
Skölj linserna väl i flera vatten. Värm oljan i en stor panna. Lägg i senapsfrön och vindaloo curry. Tillsätt ingefära och vitlök när senapsfröna börjar sprätta och stek 30 sekunder
Indiskt Tagged. Pumpa- & potatiscurry - stora bitar av pumpa och potatis frästa samt inkokta i härliga kryddor som chili, vitlök, lök, senap, gurkmeja, koriander & spiskummin med både socker & syra av citron