Indiskt förståss. Egentligen hade jag tänkt göra typ tacos med tortillabröd och kyckling och grönsaker i en krämig sås kryddad med ovanstående krydda, men när jag väl skulle börja laga maten var jag så sjukt jättesugen på smält ost och då passade det ju mycket bättre att använda tortillabrödet som pizzabotten och göra en pizza istället
Pajer & pizza. Indisk kycklingpaj med champinjoner. Godmorgon, godmorgon fredag. Som de sjunger på Rix morron Zoo varje fredagsmorgon, "Nu är det fredag
Igår kväll blev det iaf en lite "lättare" pizza. IndiskPizza med Äppel-Koriander Chutney6 små pizzor [fyllningen räckte bara till fyra pizzor, men det går att grädda bröden, frysa och antingen äta som bröd senare eller grädda med valfri topping]ToppingSaffranslök2 gula lökar4 msk vatten eller buljongen nypa saffran [ca 1/4 tsk]Salt & PepparFräs löken i vattnet/buljongen tills den är genomskinlig, 10-20 min
indiskt kryddad kyckling. Efter en härlig dag i solen blev det pizzabak hemma hos mig. Tur att pizzan blev lyckad för valreslutatet som just nu ges ut är inte lika muntert
pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker på hemsidan healthyliving. Bland annat detta recept på indiska pakoras som för mig är ett veganskt favoritrecept