Jag gillar att göra egen pizza och idag ville jag ha det lite som den tjockare amerikanska stilen. Det som är intressant är att det är både bakpulver och jäst i degen
Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg. Tomatsås-ost-topping. Pizza är ett bra alternativ tycker jag, och funkar faktiskt vilken dag i veckan som helst
Eftersom kylen behövde en rensning (massor av saker som behöver ätas upp) så blev det en liten ”plocktallrik” tillsammans med en riktigt smarrig morotssmoothie till lunch
Eftersom det inte bara är kanelbullens dag idag utan också djurens dag så kändes det inte mer än rätt att baka kanelbullar helt utan att något djur skulle behöva lida
Det är så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
Lägg dadlarna och övriga ingredienser (ej kokosflingorna) i en matberedare och kör till en fast deg. En del av er har säkert hört/sett att jag har vägrat baka med dadlar eftersom jag tycker att dom är så äckliga och jag därför inte finner någon poäng i att baka med dom eftersom resultatet inte kommer att bli något jag uppskattar
Vanligtvis brukar jag få några likes av mina ”stammis”-följare och sådär, ja ni vet. Det smakade faktiskt precis som på krogen, fast kändes inte lika flottigt och det här köttet blev mörare och finare än det man får på restaurangen
en plastpåse mjöl som du ruskar levern i. 850 gram lever (som du sedan rensar från senor och hinnor och skivar eller strimlar). gul lök (1-3 beror på vad du tycker), hackad eller strimlad (beror på vad du tycker). 5-7 dl vispgrädde. Smaka av, låt puttra ca 10- många minuter och smak av. 850 gram lever (som du sedan rensar från senor och hinnor och skivar eller strimlar). gul lök (1-3 beror på vad du tycker), hackad eller strimlad (beror på vad du tycker). 5-7 dl vispgrädde
Fast just Hong Kong-grytan har jag glömt vad det är. Det tar sin lilla tid att tärna morötter fint, skala steklökar, fräsa bacon och göra mos med mera - men det är inget långkok per say
Där kommer jag bjuda på lite Raw Food-snack i form av snittar. Knipsar den sedan i mindre bitar som “snittar” idag men den är ju perfekt att avnjuta som fredagsmys eller helgmys
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.