Rödalinser, kokosmjölk, tomat och en kombo av heta kryddor gör den här grytan. Blanda alla kryddorna och vänd ner i grytan någon minut innan du häller på tomatkross, kokosmjölk, vatten och linser
Lägg linserna i en trådsil eller i ett durkslag och skölj dem under rinnande kallt vatten. Den här försvenskade, krämiga, indiskalinsgryta var riktigt smarrig
(beroende på vilka linser du använder). Koka linserna i ca 5-10min. 2 dl Grönalinser/Rödalinser. 1. 2. Stek lök, paprika och vitlök i kokosolja, blanda i röd currypasta
ca 400 g kokta rödalinser. Tillsätt tomatkross, vatten och buljongtärning och låt puttra i cirka tio minuter, tillsätt därefter linserna och puttra ytterligare 5 minuter. 1 grönsaksbuljongtärning ca 400 g kokta rödalinser
Linser är goda. Indiska smaker är fantastiska. Häll i linserna och rör om ordentligt, tillsätt sedan krossade tomater, kokosmjölk, grönsaksbuljong och vatten
13 dl rödalinser, torkade. Lägg i currypasta, morot, purjolök och linser, fräs ytterligare 1 minut. Slå i 1 liter vatten och fonden, låt grytan koka sakta utan lock i ca 25 minuter tills grönsaker och linser känns färdiga
Tillsätt tomatkross, vatten och buljongtärning och låt puttra i cirka tio minuter, tillsätt därefter linserna och puttra ytterligare 5 minuter. ca 400 g kokta rödalinser