Som så många andra högtider så tycks semmelsäsongen starta tidigare varje år. Själv såg jag säsongens första semlor redan i mellandagarna i Thelins skyltfönster…
Den här gjorde vi i söndags – kan inte alls ta åt mig äran för receptet för det är en ren kopia av receptet i senaste ICA Buffé – men den var så himla god att jag ändå vill sprida den vidare
Finns inget tristare än att påbörja sin söndagsBeouf Bourguignon med att öppna köttförpackningen och upptäcka att den tillsynes fina biten döljer en hemskt trist bit, felstyckad så trist
I goodiebagen fick vi med oss andra ätbara nyheter i form av delikatessfikon, gyllengula saffranskringlor, Tranbär och mandel till Icas nya Tranbärsglögg och ekologiska dadlar
Härom veckan blev vi ju bjudna på sagolikt goda kladdkaksmuffins som var efter Icas recept och eftersom jag bara älskar kladdkaka så provade jag att göra en på smeten, istället för muffins
Kvarg har tagit över världen och vi som är förtjusta i denna mejeriprodukt tackar och bugar för det. Denna kvarg råkade jag hitta i kyldisken idag och jag har redan mumsat i mig en, klart godkänt