I en mixerskål, kombinera majsmjöl, mjöl, socker, bakpulver och salt.
Gör en brunn i mitten av de torra ingredienserna och tillsätt olja, smör, ägg och mjölk.
Rör bara tills det blandas.
Häll smeten i en smord 9x13” långpanna.
Grädda i 350° (160 C )i 45-50 minuter.
Alltså att doppa brödet i ägg- och parmesanröran, helt ljuvligt gott. Så, hurgörman ägg cocotte. Här kommer en liten guide hur du går tillväga för att göra bästa ägg cocotte, en perfekt frukost eller brunchrätt
Det ger sockerkakan en bra luftighet. Hurgörman sockerkaka. Hur förvarar man sockerkakan. Glasyr till sockerkaka Att göra flasyr till sockerkakan är enkelt
Det tar visserligen lite mer tid och ansträngning än att köpa hem färdig sushi, men eftersom det inte brukar finnas särskilt många vegetariska val på sushirestauranger är möjligheterna mycket större när mangör dem själv
Det tar visserligen lite mer tid och ansträngning än att köpa hem färdig sushi, men eftersom det inte brukar finnas särskilt många vegetariska val på sushirestauranger är möjligheterna mycket större när mangör dem själv
” Det är verkligen inte svårt att göra wienerbröd, allt som krävs är tålamod. Här ovan tror jag nog ni förstår vad man ska göra kavla ut degen, och snåla verkligen inte på mjölet
Man måste inte följa recept och det är inte svårt. Det bjöds på fantastiskt ekologiskt fika i form av surdegsbröd, lokala ostar, ekologisk marmelad (hemkokt av en av kursens arrangörer) och en rödbetskaka (också hembakt av en av kursens arrangörer)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.