Vispa äggulor med vinäger, droppa sakta i oljan under vispning, smaka av med vitlöken och kryddorna. Hummer, havskräftor och räkor på en isbädd talar för sig själv
Vacker blev den också med rödkålssallad, edamamebönor, isbergssallad, basilika och hummer. Att steka hummerköttet i smör, lite flingsalt och vitlök blev magiskt gott
Blanda vatten, vinäger, dragon och vitpeppar. Hummer. Knäck upp skalet och få ut allt kött från hummern. Lägg i hummerköttet i smöret och lägg på locket
Rensa hummern och hacka köttet. Droppa omväxlande ner vinägern och oljan under tiden du mixar. Gratinerad hummer med basilika- och parmesansmör2 port1 hummeren klick smör0,5 tomat8 basilikablad1 liten vitlöksklyfta1 dl riven parmesanostsaltBlanda ihop kryddsmöret. 1 ägg1 msk rödvinsvinäger2 dl rapsolja0,5 tsk salt1 tsk fransk senap1 liten vitlöksklyftahackad gräslökLägg ner ägget i kokande vatten och låt koka precis 3 minuter. 1 hummeren klick smör. 1 msk rödvinsvinäger
Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer. Örtgrön såsVacker och mild örtsås som passar fint till räkor, havskräftor och hummer
Blanda samman ägg, vinäger, senap och saffran (jag kör det i en mixer). 1 stor svensk hummer. 1 msk vitvins vinäger. 1 stor svensk hummer. 1 äggula 1 msk vitvins vinäger
Bläckfisk är väl efter hummer det som min son äter helst. Jag älskar också bläckfisk i alla dess former, men sedan ett tag tillbaka är det grannen Emilios bläckfisk, den åttaarmade i olja och vinäger som står högst upp på listan