Trä upp hummerstjärtarna på grillspett, pensla stjärtarna med såsen lägg hummrarna på den varma grillen (ca 250 grader) med skalet nedåt. Efter ca 10 minuter är de klara att vända, lägg dem med köttet nedåt i några minuter för att få de rätta grillränderna (det går bäst med ett gjutjärnsgaller)
Grillad pluma . Vegetariska kåldolmar med gräddsås och pressgurka. Pinchitos med saffransris. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
Lägg vitlökssmöret längst ner och sedan toppa med det hackade köttet. Igår grillade vi hummer. Det var längesen jag åt hummer och nu kommer jag ihåg varför
Servera medjordgubbssallad, rucola och bröd. Blanda lök och chili med jordgubbar, honung, 2 msk olja och 1 krm salt. Repa bladen av timjankvistarna och blanda kycklingen med timjan, 1 msk olja, 1 ½ tsk salt och peppar. Grilla spetten ca 5 min på varje sida tills kycklingen är genomgrillad
Ta ut kulor av melonen och blanda med jordgubbarna. Smaksätt med 2 tsk olivolja, flingsalt, peppar och citronmeliss. Pensla med 2 tsk olivolja och grilla i en het grillpanna på båda sidor
Grilla de blancherade hummerstjärtarna samtidigt med de vita sparrisknopparna. Börja med risotton. Servera hummern direkt med risotton, brysselkålsblad och friterade grönsaker
Förutom hummern så blev det en del andra godsaker också, men de tänkte vi fylla på med under kommande dagar så ni får några smarriga inlägg att se fram mot
Servera med kokt ris och strö gärna över färsk Timjan. 1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.