Jag använde västerbottensost och det blev mumsigt värre. På med klippt dill och riven ost. 2 dl riven ost. 2 påsar Rydbergs hollandaisesås. Häll hollandaisesåsen över och in i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter. 2 dl riven ost. 2 påsar Rydbergs hollandaisesås
Gör hollandaisesåsen och häll över maten. Strö över osten. 3 påsar hollandaisesås. 1½ dl riven ost. Koka potatisen, gärna i förväg så att den hinner svalna
Det är ju tur att jag äter fisk, så jag till viss del slipper problemet med att få minimala grönsaksportioner och svältkost till ockerpris vid eventuella restaurangbesök
På med klippt dill och riven ost. 2 dl riven ost. 2 påsar Rydbergs hollandaisesås. Häll hollandaisesåsen över och in i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter. 2 dl riven ost. 2 påsar Rydbergs hollandaisesås
Blanda räkor, hollandaisesås och hackad dill i en skål. Pensla med smält smör och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält och crêpesen är genomvarma, ca 10 minuter. 200 g hollandaisesås. 2 dl riven ost
Torskrygg i ugn med citronsås och ugnsrostade rotfrukter. ugnsrostade rotfrukter. Risotton ska gärna vara ganska lös innan du rör ner parmesanen för osten kommer att binda samman allt
Gör Hollandaisesåsen och häll den över fisken. Klicka ut potatismoset runt fisken, strö över den rivna osten och krydda ytterligare lite med Arromat och garnera ev
Vispa kraftigt för hand ett par minuter och sjud sedan under ständig omrörning tills du har en konsistens någonstans mellan hollandaisesås och bearnaisesås
I brist på tid, eller vad jag nu ska skylla på, så blev det en hollandaisesås gjord på pulver till, men vill man kan man ju naturligtvis göra sin egen hollandaiseås
Hollandaisesås. Jag stod länge och höll i den där Bostonshakern, men lät bli. Hollandaisesås. För några veckor sedan bestämde jag mig för att efterlikna en rätt från Massimo Botturas trestjärniga restaurang Osteria Francescana