Rulla mandelmassan till en avlång korv. Sätt samman två droppar och forma dem till ett hjärta. Doppa hjärtana i den smälta chokladen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Som jag gjorde med vetedeg och pepparkaksmått + massor av smarrig mandelmassa och grädde. Jag tycker man ska fira alla som man tycker om såKram alla mina hjärtan
Ett par av bilderna hamnade i kokboken och hjärtat sväller lite när jag tänker på att det snart är två år sedan vi fotade dessa bilder till kokboken och allt som hänt sedan dess
Fyllningen är gjord på mandelmassa blandad med vispgrädde och bara för att den ska bli lite mer stabil är det dessutom lite gelatin i, tårtan är spacklad med smörkräm smaksatt med bittermandel
Jag blir varmt i hjärtat bara jag tänker på dem, så fina minnen som bara namnet framkallar. mjölk eller grädde att göra mandelmassan mjuk och lätt att spritsa
Fyll hjärtat med mandelmassan. Och det är inte vilken semla som helst, nej eftersom det dessutom är Alla Hjärtans Dag om två dagar så passar jag på att bjuda på ett semmelhjärta
Att hjälpas åt tillsammans och få en del skratt tillsammans får mitt hjärta att bubbla över. Dagens bak blev en semelkladdkaka, riktigt god för en som mig som gillar mandelmassa
Kavla ut mandelmassan till ca 3-4 mm tjocklek och tryck ut 6-8 hjärtan. 100 g ODENSE Mandelmassa Lyx. Låt gelatinbladen ligga i blöt i kallt vatten under 5 minuter