Saffransbullarmedmandelmassaoch apelsinfyllning. -) Ochsaffransbullar ska inte penslas med ägg. Och sen kombinerar man det hela med den gamla välkända principen att "allt blir godare med smör" så får man detta resultat
Så jag börjar med dessa glutenfria lussebullar som jag fyllde med vanilj ochpistagenötter. Nu när jag testat en del recept ville jag så gärna dela med mig till er så jag kontaktade Jessica och Maria och de sa att jag fick dela med mig av vissa recept medan andra hålls exklusiva för de som köper böckerna
Idag bjuckar jag på vanliga lussekatter (fast utan russin då ingen i familjen gillar det) ochsaffransbullarmedmandelmassa, massa smör, kanel och socker
Här får du mitt recept på mjölkfria Saffransbullarmed tranbär ochmandelmassa. Jag är inte ett stort fan av lussekatter men saffransbullar fyllda medmandelmassa är en helt annan sak
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Jag brukar alltid baka lussekatter till jul, men i år tänkte jag testa något nytt och då blev det saffransbullarmed en supergod fyllning gjord på smör, socker, mandelmassaoch apelsin
Jag har använt riven mandelmassa i fyllningen tillsammans medpistageoch hasselnötter. Av en halvliter degvätska blir det tre plåtar så jag gjorde en plåt medmandelmassaoch nötfyllning och två plåtar vaniljbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.