Kryddiga kikärtor med hirs & stekt zucchini – olivoljefrästa kikärtor i spiskummin, koriander, vitlökspulver, curry och aningens cayennepeppar med färsk tomat och en klick smör serverat till buljongkokt hirs och olivoljestekta skivor av grön zucchini
helt hirs och förläng då koktiden. Blanda i skalet från 1 ekoapelsin, ½ burk avrunna, kärnfria skivade kalamataoliver, ½ dl torkade granatäpplekärnor, ½-1 msk riven färsk ingefära, torkad koriander och lite sambal oelek
Paprikorna har smak från det mexikanska köket i och med chipotle, koriander, spiskummin och oregano. Häll av vattnet från sötpotatisen och låt den svalna innan du lägger den i skålen tillsammans med svala hirsen
matkorn, hirs eller quinoa. 1 tsk malen koriander,. 1 tsk malen koriander,. Jag vet inte hur det är för er, men jag har ibland svårt att bjuda skeptiker av vegetarisk kost på mat, speciellt om rätten jag bjuder på innehåller bönor och/eller linser och såklart en hel del grönsaker