Ca 1 kg kycklingklubbor eller kycklinglår. Putsa bort onödigt fett från kycklingen (spar skinnet det kan man ta bort när man äter eftersom det ger smak och ger ett saftigare kött) och krydda med salt och peppar och lägg i en ugnsform och låt dom gå på 225 grader i ca 15 minuter
Är kycklingklubborna djupfrysta så måste de tinas först. Lägg kycklingklubborna i smord eldfast form. Ös kycklingklubborna några gånger mot slutet av tillagningen
Servera den stekta pumpan med kycklingen och den heta såsen. Kycklingklubbor. Lägg kycklingklubbor på en plåt och krydda med salt, paprikapulver och Grillkrydda runt om
Vi har faktiskt firat Alla Hjärtans Dag redan i helgen eftersom jag skulle jobba ikväll, i lördags efter mello och barnen lagt sig festade vi loss på Heta räkor med habanero och vitlök, och Gratinerade grönmusslor med basilikasmör (Mattias köpt frysta, recept på förpackningen) och så bröd att doppa i spadet
Heta indiska smaker bjuder vi på i Mårtenssons kök idag, det blir en av våra absoluta favoriträtter när det gäller indisk mat och kanske en av de mest välkända
En färdig blandad sallad, kanske serverad i glas på buffévis, quesadillas, heta potatisklyftor eller baked potatoskins, tacokryddade kycklingklubbor, enchiladstubbar och så de här tacotartletterna
Kycklingklubbor är det här som fått ligga i en marinad och gona till sej, klubbor hittar man ofta till bra pris när det är röd lapp och då slår vi gärna till på några påsar
Men godast blir det om man har både kycklingfile och kycklingdelar ex kycklingklubbor. La det heta vattnet i en skål tillsammans med 1 grönsaksbuljong och 1 hönsbuljong, paprika pulver, lite grillkrydda, lite salt, och lite svartpeppar