Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övriga ingredienser i en mixer och mixa ihop det snabbt
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övriga ingredienser i en mixer och mixa ihop det snabbt
Häromdagen lade mina kompisar på Chef in Camicia ut en receptvideo på fiskbullar på deras Instagram, och jag blev genast inspirerad av att göra min egen version
600g torskfilé1 gul lök2 dl mjölk2 msk potatismjöl½ gul lök1 msk smör1 dl vitt vin1 dl vatten1 fiskbuljongtärning1 dl mölk½ dl grädde1-2 tsk dragonsalt, pepparBörja med att mixa torskfilén med en grovhackad gul lök till en smidig färs
Servera fiskbullarna med pressad potatis och romsås. Skala och koka potatisen,. Vispa ägget lätt i en bunke och tillsätt grädden, vin, dill och kryddorna
Tonfisk, fiskbullar, ravoili, alla konserver är faktiskt ätbara. Vem försöker inte snåla och dra ner på kostnaderna såhär efter jul och nyår, äta lite sundare och skaffa sig bättre vanor