Blanda samman crème fraiche med riven parmesan eller smulad fetaost. För ett tag sedan såg jag ett par pastarullar hos Svetlana som jag blev sugen på att testa
Blanda samman med tagliatellen och toppa med riven färsk parmesan. Tips Det går dessutom utmärkt att torka pastan eller frysa den om du vill spara den till ett senare tillfälle
Hemgjordpasta är lite besvärligt att göra. Pastasås gjorde jag genom att koka ihop kyckling, bacon, svamp, paprika, lök och grädde och hälla på massa parmesan
ganska många varv av mitt hemgjorda vitlökssalt. Lägg röran på nykokt pasta, toppa med en driva färskriven parmesan, och garnera gärna med någon färsk örtkrydda
Servera pastan direkt i t ex tomatsås. Lägg pastan i kokande vatten med salt och några matskedar olja- Låt dem koka i 5 minuter och sedan rinna av i durkslag. 40 g parmesan, finriven
Pasta passar precis lika bra som förrätt, om man använder enkla goda smaker som tillbehör. Det e bara vi i Sverige som ligger lite efter med hur vi äter pasta och tror att det bara är till för att äta som huvudrätt
För att få till den krämiga såsen använder jag mig av min krämiga hemgjorda cashew creme fraîche (länk) men om du skulle ha yoghurt eller matlagningsgrädde av valfritt slag hemma fungerar det säkert också
Kanske med en (hemgjord. riven parmesan. Jag lovordade den här pastan i det HÄR inlägget. Smaka av med citron och olivolja och strössla över pumpakärnor och parmesan
hemgjordpasta,. Då passade jag på att göra pastasåsen som var en sojabönssås med riven parmesan i. Nu när en köksö finns i köket tyckte jag att det var lämpligt att plocka fram en del av de lite bortglömda kökshjälpmedlen, varav pastamaskinen var en