Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
Stek den hastigt i rikligt med smör, krydda efter behag. Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev
Vispa i smör och smaka av med salt och lite peppar. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén
4 ca 600 g oxfilé i bit 1 msk smör eller margarin 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Sås. 2 schalottenlökar 2 krm svartpeppar 1 msk smör eller margarin 3 msk konjak 2 1/2 dl vatten 2 msk kalvfond 2 msk vetemjöl 1 dl vispgrädde 2 tsk soja ev salt Till servering potatis kaka och haricots verts Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rör sen ner grädden, palsternackspurén och smöret. Oxfilé. Putsa oxfilén fri från hinnan. 800 g oxfilé. 2 msk smör, rumstempererat. Oxfilé800 g oxfilé olivolja salt peppar 2 klyftor vitlök. Palsternacks- och potatispuré600 g palsternackor olivolja 10 potatisar 1-2 dl grädde 2 msk smör, rumstempererat salt vitpeppar strösocker (efter smak)
Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Oxfilé. Fräs murklorna i smöret och låt det steka in i svampen. Strö över salt och svartpeppar och bryn med smör i en stekpanna
6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg dem i en smord form och pensla med smält smör. Oxfilé. smör. köttsaft, från oxfilén. Ta ut och ös potatisen med smält smör var 15. 800 g oxfilé. 800 g oxfilé salt peppar. Hasselbackspotatis12-16 potatisar (medelstora) smör salt peppar ströbröd västerbottensost, riven. Sås köttsaft, från oxfilén 2-3 dl grädde 1-1,5 dl rödvin soja salt peppar