Majskolvarna. Ta bort ‘skägget’ på majskolvarna och vik bak blasten och knyt ihop med snöre. Ca en halvtimma innan lägger du blasten på majskolvarna i vatten (så de inte brinner upp på grillen)
Jag ska bara försöka att finna tid till att sätta mig in i koderna kring upplägget på min kategori mat & bak då jag gärna skulle vilja dela upp den i två underkategorier så att matrecepten hamnar för sig och bakrecepten för sig för att få det hela lite mer lättöverskådligt
Servera köttet med coleslaw, majskolvar med rökt paprikasmör. 5 st majskolvar. Putsa köttet och skåra det längs med till hälften så att det går att vika ut till en tunnare bit
Vi serverade dem med grillade svampspett och grillade majskolvar, bland annat. mängder med pressad vitlök (jag tog 2 hela sololökar). 2 hela sololökar)
Här är hela listan lång. Grillade majskolvar med Lindalhs nya aioli det är super gott. m skurit ner korv och lagt direkt i paketen när vi åkt ut i skogen för att grilla, så då är hela måltiden klar på en gång *mums*
Hela körsbärstomater på burk är en av tre tomatvarianter i den krämiga tonfisksåsen. Det fanns ett par färska majskolvar i kylen så i stället för burkmajs stekte jag kolvarna i smör och kryddade med salt och svartpeppar
Hursomhelst, hade jag haft mer tid på mig hade jag gjort mycket mer från grunden än igår men Daniel golfade hela dagen och jag jobbade hela dagen så det fick bli köpesalsa, köpeguacamole, köpeostsås och köperefried beans