Hel rödspätta recept

3 Spara
Rödspätta i dillsås

Rödspätta i dillsås

Tillagningstiden på hela rätten varierar efter vad man serverar till, några snabba exempel. Rödspätta i dillsås - En fiskrätt där man i smyg slickar i sig sista såsen från tallriken
8 Spara
Bouillabaisse

Bouillabaisse

Rensa och filéa fisken. Koka en fiskbuljong, eller lös upp 1-2 fiskbuljongtärningar i vatten. Ansa, skölj, skala och skiva grönsakerna
6 Spara
Restaurangutbud under all kritik..

Restaurangutbud under all kritik..

De suger åt sig en hel del så snåla inte. Nästa alternativ är fisk, då finns det ett stående alternativ hos tre av restaurangerna som har panerad rödspätta med antingen kokt potatis och remuladsås (samma varenda dag, vecka ut och vecka in) eller i en friterad burgare (vegetarisk eller fisk) på gatuköksmanér
4 Spara
Matsedel vecka 18

Matsedel vecka 18

Ja, en hektisk helg helt enkelt, svårare än så är det inte. Tisdag - Rödspätta med räkröra. I lördags var vi ju hemma hos min svärfar hela dagen och halva natten också för den delen, och min svåger var där med sin familj också
4 Spara
KÅLPUDDING

KÅLPUDDING

Det här receptet är från en bok som heter "Nya Köksskolan" av Görn Helleblad. Parisersmörgås, Råbiff med tillbehör, Kokt rödspätta med grässlökssås, Friterade räkor med Rhode island sås, Coeur de filet Provencale och mycket mycket mer, men favoritreceptet är ändå Kålpuddingen
1 Spara
Grön mat och dryck

Grön mat och dryck

DRYCK. Gröna fiskar och gröna drycker. Drycker utan alkohol. Grillad Rödspätta med brynt smör majonnäs och syrade kantareller
0 Spara
Lördagsmys

Lördagsmys

Till varmrätt åt vi hel färsk rödspätta. Gör man så här och steker den hel, är det bara att lossa fisken från benen medans man äter
0 Spara
Skagenspätta

Skagenspätta

Där får du en välstekt hel rödspätta med lingon, en citronklyfta och dillsvängd potatis. Rödspätta är något man måste äta när man är i Skagen
0 Spara
Fiskgratäng med dillsås

Fiskgratäng med dillsås

Späd med fiskbuljong lite i taget och vispa hela tiden så at det inte blir klumpar. 600-700 g fiskfilé, tex rödspätta, gädda, kolja eller sej (jag tog rödspätta. 600-700 g fiskfilé, tex rödspätta, gädda, kolja eller sej (jag tog rödspätta
5 Spara
Kräft och Fiskfond

Kräft och Fiskfond

Fiskfond. Tips, både när du kokar fiskfond och kräftfond är det viktigt att skalen och benen inte får koka med för länge då är risken att det blir beskt
Sökförslag och sidor