JORDÄRTSKOCKSOPPAmed räkor, kålrot och jordärtskocka vända i räkolja och dill fylld med getost, bakad pumpa och hjortronkvarg,RÖDBETA OCH MATKORNBOLLgarnerad med mylta och ärtskottSTRÖMMINGgräddfil- och senapsmarinerad med potatispuré, sallad på gurka, fänkål och äpple, raspad pepparrot, rårörda lingon och brynt smörRENSTEKspäck- och örtbakad med kantarellfylld rulle på vita rotfrukter, palsternacka, persiljerot, selleri och potatis rullad i nötgremolataVästerbottenostfras, messmörssås och picklad rödlökCHOKLADMOUSSEmed mörk choklad, varvad med havtorn och marinerade päron,valnötscrunch och lakritscrisp
Det är alltså en tarte med italiensk maräng och havtorn. Fick ett akut sug efter kantareller efter att jag upptäckt att vi knappt ätit några i år så önskade kantarelltoast som förrätt i fredags när Kims päron var här
5 msk Nordic Super foods Gula pulver – Havtorn/Nypon/Hallon. 1 päron. 1 päron 1 lime, skala. En lycka att få skapa med Superpulver från Nordic Superfood – hoppas du kommer gilla de nordiska superpulvren lika bra som jag gör