Jag är väldigt svag för scones, jag har inte alltid varit det. Förr tyckte jag att scones var riktigt äckligt för att dom var kompakta, hårda och med smak av bakpulver
(Denna mix använder jag ofta som fyllnadsmjöl i t ex scones för att få lite mer tuggmotstånd). (Denna mix använder jag ofta som fyllnadsmjöl i t ex scones för att få lite mer tuggmotstånd)
(Denna mix använder jag ofta som fyllnadsmjöl i t ex scones för att få lite mer tuggmotstånd). (Denna mix använder jag ofta som fyllnadsmjöl i t ex scones för att få lite mer tuggmotstånd)
havssalt. I eftermiddag väntar Aw med syster, därefter hem för att baka scones. havssalt. Så imorn innan träningen har jag bestämt att jag förtjänar en sconesfrukost – därefter väntar Mobility, förhoppningsvis – om några, i vanlig ordning, bokar av sig från passet efter några glas vin på fredagskvällen så att jag får plats
nypa havssalt. På lördag vankas det scones med bergamottmarmelad hemma hos oss. nypa havssalt. Jag tror faktisktinte inte att jag kokat marmelad någonsin tidigare, men med ett gäng bergamotter till hands var det verkligen dags
en nypa havssalt. Här kommer ett frukosttips på enkla morotsscones. Blanda allt och klicka ut till två scones, grädda på 200 grader (varmluft) i ca 10 min