· Lägg smöret i en kastrull och smält det på medelvärme. I stället bestämde jag mig för att tvista till dem lite med brynt smör och en nypa kanel och det blev faktiskt … gudomligt
Smältsmöret. Idag svängde jag ihop Havrekakor med Dumle som var sådär söta, sega och goda. Havrekakor med Dumle ca 12 st. 150 g smör. Havrekakor med Dumle ca 12 st
Häll det smältasmöret över och blanda väl. Dagarna fram till jul har en tendens att inte riktigt räcka till för allt man vill hinna med, som att baka t ex, så jag var inte sen att testa det busenkla recept på havrekakor med choklad som Karin med bloggen Karins kök delade med sig av häromsistens
Smält chokladen i en skål över vattenbad. Rör ihop rumsvarmt smör och muscovadosocker. 125 g smör. Blanda i bakpulver, bikarbonat, mjölmix och havregryn, och blanda till en deg
Smältsmöret och häll det hett i bunket. Fick tips om dessa havrekakor av en läsare (Tack Stefan). Du behöver3 ½ dl havregryn1 ½ dl socker150 g smörSätt ugnen på 175 grader. 150 g smör
Smältsmöret i en kastrull. Rör tills den smält. Den är som en liten godisbit med en kombo av smöriga havregryn och chokladkolatopping(samma topping som jag använde till banankakan i förra veckan)
Smält chokladen över vattenbad. ca 20 st3 dl havregryn2 dl mjöl1,5 dl socker1 tsk bikarbonat150 g rumsvarmt smör1 ljus blockchoklad att doppa dem iBlanda ihop alla ingredienser och forma till bollar. 150 g rumsvarmt smör
Smältsmöret och häll det hett över grynblandningen. Jag brukar bidra med fyra olika sorters kakor, mormors chokladsnitt, jordnötsbollar, italienska mandelkakor och de här havrekakorna
Smältsmöret. Idag svängde jag ihop Havrekakor med Dumle som var sådär söta, sega och goda. Havrekakor med Dumle ca 12 st. 150 g smör. Havrekakor med Dumle ca 12 st