Ugn 175 grader cirka 7-10 minuter. Rör i hop alla ingredienserna till en smet. Ställ ut folie formar på en plåt och lägg i drygt en matsked smet i varje
Smeten till havreformarna görs direkt i en kastrull och under tiden som de gräddas kan man passa på att vispa upp grädde tillsammans med lite vaniljsocker och skiva några jordgubbar
Den här lilla bakelsen är faktiskt ingen cupcake, även om det är så ser ut. Under jordgubben och krämen av crème fraiche, vanilj och florsocker döljer sig nämligen en havreform
Fyll havreformarna strax före servering. Havreformarna förvaras i en burk med tätslutande lock. Blanda havregryn, mjöl, sötningsmedel, flytande fett och ägg
Fyll havreformarna strax före servering. Havreformarna förvaras i en burk med tätslutande lock. Blanda havregryn, mjöl, sötningsmedel, flytande fett och ägg
Fyll havreformarna strax före servering. Havreformarna förvaras i en burk med tätslutande lock. Blanda havregryn, mjöl, sötningsmedel, flytande fett och ägg