Syrliga Citron Cupcakes med Maränger och Citronfrosting Syrligt,söta cupcakes fyllda med en lemoncurdoch toppade med en len citronfrosting och maränger
Häll upp på rena burkar, låt svalna och sätt på lock. 11 1/2 citronSå här gör du Finriv citronskalet och pressa ur saften ur citronerna. Koka upp citron-skal och citronsaft med 1 dl socker och smör tills allt löst sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med citronkrämen
Smeten till havreformarna görs direkt i en kastrull och under tiden som de gräddas kan man passa på att vispa upp grädde tillsammans med lite vaniljsocker och skiva några jordgubbar
Hoppas att ni haft det underbart sedan sist med sommarvärme, skolavslutningar och allt som hör till. Tja, det gjorde jag med men jag tänker inte göra den klassiska referensen till boken helt enkelt eftersom jag ännu inte kommit mig för att läsa den
/ Blanda jordgubbarna med citronskalet och lite mynta, pressa i lite citron. So try this easy lemon twist on the strawberries instead, and enjoy the beginning of the summer
Riv skalet från citronen med ett rivjärn och tillsätt zesten i smörblandningen. Spritsa i lite blåbärssylt i varje kaka och sedan spritsar du lite lemon curd över så att det täcker blåbärssylten
Riv skalet från citronen med ett rivjärn och tillsätt zesten i smörblandningen. Spritsa i lite blåbärssylt i varje kaka och sedan spritsar du lite lemon curd över så att det täcker blåbärssylten
Ska jag vara riktigt kinkig så tycker jag att sockerkakan var på vippen för torr, och nästa gång tar jag nog Leilas grundrecept på sockerkaka ur A Piece of Cake och smaksätter med citron och lavendel istället
Täck med den andra halvan och tryck till lite. Dela kakan i två bottnar med en vågtandad kniv. Bred ett lager ost och sedan ett lager lemon curd ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.