Sedan vi kom hem har jag och Mattias filat lite på en ansökan vi måste skicka in, lagat och ätit gomiddag igen (Harissamarinerad fläskfilé med tomatdressing och hasselbackspotatis), och sen tog M och barnen en liten Pokemon Go-runda medan jag kikade efter presenter till K på nätet
Marockansk blomcoussallad med harissamarinerade kikärtor och kokta ägg. Förra lördagen höll jag terminens enda matlagningskurs för Medborgarskolan i Gislaved
Mitt bidrag till Cyberkocken (gå gärna in och titta på brazilianlindas blogg och läs mer om tävlingen)Harissamarinerade och Gremolata-fyllda majskycklingfiléer med Fräsch Spenatsallad med äpple, rödbetor och ädelost 4p
Friterad getost med harissamarinerade björnbär  Mangoglaserade kycklingspett med honung & korianderyoghurt, serverad med couscouspanna  Lyxig chokladdessert med 3 olika chokladexplosioner (chokladbavaroise, varm chokladbakelse och chokladglass)