Här hemma gillar alla det och gärna när den görs sådär ”på riktigt” med nybakade bröd, egna burgare, lite god ost och självklart en god hamburgerdressing
Hamburgerdressing. bostongurkan är ju såklart kanske inte det bästa som Lchf pg av socker i, men det är så lite i så för mig är det ok ändå, men det bestämmer du själv om du tycker det är ok eller inte att äta annars så kan du ju skippa bostongurkan och göra annan sås till
hamburgerdressing. Forma fyra små biffar och fyll dom med cheddarost. hamburgerdressing. Idag hade jag ingen cheddar ost så idag blev riven/ smulad goda ost går lika bra
Jag brukar även göra en egen hamburgerdressing så här. Åt en bit till frukost i morse . Servera burgarna med sallad, tomat, lök, ost, bacon och dressing
ost. ost. På med ost och in i ugnen i 200 grader i ca 5 minuter. 0,5 dl bostongurka. 0,5 dl hamburgerdressing. 0,5 dl bostongurka. 0,5 dl hamburgerdressing
Stek baconen krispiga, och stek även bröden så de blir rostade. Ta en undersida bröd, lägg på ca en matsked dressing, sedan burgaren – ost – bacon – sallad – lök – tomater – dressing – bröd
Toppa med hamburgerdressingen och bacon. Jag äter ju som ni säkert vet sedan tidigare lågkolhydratkost men en rätt så liberal sådan, undviker dock alltid pasta, ris, gluten och socker, äter potatis ibland
lite ost att ha på burgaren. på lite ost på burgarna och låt den smälta. lite ost att ha på burgaren. En god hamburgerdressing gör du enkelt genom att röra ihop 1 dl crème fraîche eller turkisk yoghurt eller avrunnen fil (se här), 1 msk majonäs, ½ -1 msk chilisås, lite salt och cajunkrydda
förslagsvis tunt skivad lök, ketchup, senap, hamburgerdressing och smörgåsgurka. Vill man ha ost på sin burgare är det gott att lägga en skiva cheddarost på biffen i stekpannan och låta den smälta
Hamburgerdressing. Västerbottensost eller annan god ost. När dom är så gott som klara, lägg bröden runtom samt en skiva ost på varje burgare, låt värma en stund så osten smälter lite och bröden är varma