Precis som allra första gången vi hade halvåtta-middag så började vi med en drink på balkongen. Nu är jag ju ingen expert på just italienska, men Viva Emma
Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement till middagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandes i soffan väldigt många av veckans dagar
Emma och jag, som hade promenerat halvvägs till Lotta var törstiga och sög i oss den på två röda. Som alltid när det gäller halvåtta-middagarna ligger jag lite efter med rapporteringen
Halvåttahos mig serverades första rätten. chevretoast med honung och ruccola. Vardagslyx mitt i veckan är inte helt fel och jag måste säga att detta smakade riktigt bra
HalvåttahosEmma gick av stapeln förra lördagen. Bred glasyren över kakan och strö över salta jordnötter, Dumlehalvor, pistagenötter och mini-marshmallows
För exakt en vecka sen var det som sagt säsongens sista halvåtta-middag. för jag har nämligen kvar att rapportera om den förra middagen, som Emma stod för
Till Emma gjorde jag en liknande gryta, men med tzaybitar. Stjälp ner över kakbotten och ställ låt stå i frysen en halvtimme innan du häller på nästa mousse