Lägg upp tonfisken på tallriken med avokado och päron. Salt & pepparSkär tonfisken i portionsbitar. Blanda matyoghurt och mynta, smaka av medcitronsaft, salt och peppar
Ett par droppar honung tillsammans med saften av citron och olivolja blir himmelskt. Jag älskar verkligen fänkål och äter den lika gärna rå och tunt skivad med en dressing, som bakad i ugn
Halstra tonfisken på hög värme i olivolja. Lägg upp fisken tillsammans med den skivade kalven, den varma kaprisemulsionen, de torkade tomaterna, den stekta citronen, kapris och haricots verts
Pressa i vitlöken och smaka av medcitronsaft. Halstradtonfisk är en av mina absoluta favoriträtter, speciellt nu på sommaren, och jag serverar gärna ett glas rött vin med en medelfyllig kropp och bärig framtoning, frisk syra och påtagliga men relativt mjuka tanniner till, som exempelvis ett vin från klassiska Toscana