Fransk avsmakningsmeny
Sockervisp
Sockervisp
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladmousse
  • 1 kg fransyska
  • 2 msk smör
  • 1 morot 2 gula lökar
  • 0,5 purjulök 2 vitlöksklyftor 1 tsk timjan, torkad
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 kalvbuljongtärningar
  • 1 apelsin 0,75 cl rött vin
  • 2 dl vatten, ca
  • Salt och peppar
  • 0,5 msk maizena, ca! + vatten
  • 100 g chevre
  • 50 g valnötter
  • 100 g varmrökt sidfläsk
  • 200 g champinjoner
  • 3 apelsiner 3 msk strösocker
  • 0,5 dl rödvinsvinäger
  • 4,5 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning De blancherade apelsinstrimlorna
  • 2 msk arrowrot
  • 3 msk portvin
  • 1 dl portvin
  • 2 msk apelsinlikör
  • 0,5 citron 1 msk smör
  • 0,5 dl portvin
  • 0,5 dl vatten
  • 1/3 hönsbuljongtärning 0,5 apelsin, saften
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk apelsinlikör
  • salt och peppar
  • 2 ankbröst salt
  • peppar
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.