Halstrad gurka recept

Halstrad gös med lättrimmad gurka och dillsås - Recept | Arla

Halstrad gös med lättrimmad gurka och dillsås - Recept | Arla

Skala gurkan och hyvla den fint. 1 gurka. 1 schalottenlök 3 dl fiskbuljong 1 dl vitt vin 2 dl Arla® vispgrädde ½ dl Arla Köket® smetana 2 dl hackad färsk dill 2 schalottenlökar 100 g rökt fisk t ex sik 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 kokta ägg 2 msk grovhackad färsk dill 2 msk grovhackad färsk gräslök 4 msk Arla Köket® smetana ½ tsk salt ½ krm vitpeppar 1 gurka 1 tsk flingsalt
Halstrad tonfisk med sesamdressing

Halstrad tonfisk med sesamdressing

Dela gurkan på längden och ta bort kärnhuset med en tesked. Blanda ner nudlar, salladsblad, groddar, rödlök, gurka, sockerärtor och kapris i en väldigt stor skål (eller två mindre)
Halstrad tonfisksashimi med avokadosallad

Halstrad tonfisksashimi med avokadosallad

Tärna avokado, gurka och mango och blanda med chili, koriander, salt, svartpeppar och sesamolja. 1 gurka. -Mama Skogly ♥ 4 avokado 1 gurka 1 stor mango
Halstrad lax med mango och avokadosalsa

Halstrad lax med mango och avokadosalsa

4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 rödlök 1/2 gurka 1 lime salt och peppar 1 msk olivolja Ris och sallad 4 port ris eller annat gryn 1/2 isbergssallad Lax ca 600 g laxfilé 1 msk riven färsk ingefära 1 msk honung 1 msk soja 1 msk vatten 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Halstrad lax med sesamfrön

Halstrad lax med sesamfrön

Igår blev det en god bowl med halstrad lax, vitkål, morötter, gurka och rödbetor. Älskar kombinationen med mjuka och krispiga grönsaker tillsammans med den lite sotiga smaken på laxen
Halstrad makrill med teriyakisås och stekt sallad

Halstrad makrill med teriyakisås och stekt sallad

Skiva löken i två centimeters bitar, skala och kärna ur gurkan, skär sedan i centimeterbitar. Koka upp soja tillsammans med mirin, sesamolja, honung, riven färsk ingefära och vitlök
Halstrad laxfilé med salsasallad

Halstrad laxfilé med salsasallad

Skär gurkan och tomaterna i små tärningar. 1 st gurka. Krydda fisken med salt och peppar. Halstra den runtom i en het stekpanna cirka 5 minuter, dela limen och pressa saften över fisken