Halloumi carabonara
frufur
frufur

Halloumi carabonara

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g Okokt tagitelle + 1dl kokvatten
  • 400  g halloumi
  • 1,5  vitlöksklyfta
  • 4 dl Havregrädde
  • äggulor
  • 1,25 dl riven parmesanost
  • 2  krm salt
  • 1/2  tsk svartpeppar
  • 1/2  dl hackad Persilja/ Gräslök Etc (Kan Uteslutas)

Beskrivning

    1.koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spar 1 dl av kokvattnet (för 4 port).

    2. Skär halloumin i små tärningar. Stek i oljan tills den är gyllene. Tillsätt vitlöken och stek ytterligare 1 minut.

    3. Vispa ihop kokvattnet med grädde, äggulor, parmesan, salt och peppar. Häll ner vätskan i stekpannan med halloumifräset, rör i pastan och värm på svag värme under omrörning någon minut.

    4. Strö över persilja/gräslök och servera direkt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.