Ingredienser (hallonglass). Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Du kan äta glassen direkt eller frysa in den. Häll glassen i glassmaskinen och kör i ca 20-30 min. Vispa äggulor och socker tills smeten blir ljus och porös
Testade att köpa laktosfri glass från TofuLine, vilket inte gick att jämföra med vanlig glass. Lösningen på det blev att istället göra egen laktosfri glass, vilken skillnad
Ingredienser (hallonglass). Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Du kanske kan rulla chokladbollar eller varför inte göra din egen glass. Hallonglass utan maskin2 äggulor ½ dl florsocker 2 äggvitor2 msk strösocker 2 dl vispgrädde2 dl frysta hallon som har tinatBörja med att mosa dina hallon med en gaffel. Ta fram glassen och ställ den i rumstemperatur i ungefär 20 minuter innan den ska ätas
Hallonglass. -Imorgon skall ni få glass till frukost. Hallonglass. Som jag berättat tidigare så är barnen överförtjusta i att frysa in allt möjligt till glassar och varför inte servera det till frukost någon gång ibland om den är gjord på yoghurt eller liknande, du lär bli populär
Hallonglass. Sila av och häll glassmeten i en bunke lägg tillbaka vaniljstången i smeten. Kör hallonglassen i glassmaskinen och när den bildat glass så blanda i de avrunna lätt syltade hallonen