saltgurka eller vanlig gurka, långa strimlor. Kavla ut bullarna tunt som tunnbröd och lägg på plåten. Servering saltgurka eller vanlig gurka, långa strimlor isbergssallad, finhackad tomat, finhackad salladslök, finhackad röd paprika, finhackad
Skölj tomat, gurka och sallad. Tärna tomater och gurka samt strimla salladen. Om du vill, värm tunnbröden någon minut i ugnen på 100 grader och fyll dem sedan med renskav, pepparrotsfärskost och grönsaker. 5 st Gurka. 375 g Mjukt Tunnbröd
Rulla ihop tunnbrödet till en strut och lägg i lite babyspenat. Lägg den skivade gurkan i en skål och ta i vinäger, socker, salt och vatten och blanda om
Toppa med paprika, broccoli, gurka och créme fraiche. Lägg upp sallad och chorizo på tunnbröden. Du behöver4 portioner1 röd paprika1 "bukett" broccoliOlivoljaÖrtsalt1 dl små salta gurkor1 påse salladsmix6 chorizo4 tunnbröd2 dl créme fraicheGör såhärSkär paprikan i strimlor och bryt av broccolin. 4 tunnbröd
Skölj tomat, gurka och sallad. Tärna tomater och gurka samt strimla salladen. Om du vill, värm tunnbröden någon minut i ugnen på 100 grader och fyll dem sedan med renskav, pepparrotsfärskost och grönsaker. 5 st gurka. 1 förpackning tunnbröd, mjukt