Skär gurkan i stora tärningar. Lägg gurka och tomater i salladsskålen med rödlöksringar. 600 g halloumi. 11 gurka. 10,5 gurka. 1olivoljaBörja med att riva 0,5 gurka. Låt stå och dra i 10 minuter, krama sen ur vattnet ur gurkan. Skala 1 gurka och klyv på längden. Dela halloumin i 1 cm bitar
Grovriv gurkan och krama ur vätskan. Halloumi är så himla gott. Blanda gurkan med kvarg, skalad och finriven vitlök, citronskal och smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar
dela tomaterna och skiva gurka och sallad och servera tillsammans med den friterade halloumi. Gurka. man kan absolut servera den med någon annan sallad , men gärna någon som inhåller gurka , för gurka smakar super gott till halloumi
Jag tänkte kokt kall potatis, avokado och halloumi. Dessutom ger citronen som jag stänkt över avokadon och olivoljan som jag stekt halloumin i lite extra smak