1/2 dl Gul lök. 1/2 dl Gul lök. För några helger sedan var den tjejmingel hemma hos Linda. Inte mindre än arton supertrevliga tjejkompisar hade hon dragit ihop kvällen till ära
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
I samband med att jag slog ut min framtand behövde jag byta till en lite mer skonsam kost och då kunde jag inte äta den hemmagjorda müsli som jag annars brukar äta till frukost, därför testade jag en morgon att göra en fruktsallad med keso, kokos och kanel och den blev så pass god att jag har fortsatt äta den till frukost ända sedan dess
Tant Gul. Fruktsallader är väl bara hur gott som helst. Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
1/4 mycket finhackad gul lök. 1/4 mycket finhackad gul lök. Idag är det sista dagen på Rå februari, mitt vårstädningsprojekt som gått ut på att utöka mängden raw food i vardagen
Detta firade vi med en brunch för vår pappa, som bland annat bestod av mammas smarriga pannkakor med sylt och grädde, yoghurt med fruktsallad och müsli, gott bröd (mina grahamsbullar som ni hittar här
Tant Gul. Tropisk fruktsallad och fruktiga smycken. Igår kväll var jag på fotokurs. Det var nästan som en privatkurs eftersom vi var endast fyra deltagare
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…