Så här kommer ett nytt recept på en snabblagad dessert som vi åt igår kväll efter att ha plockat en skål med björnbär och fått händerna sönderstuckna av alla taggar
Dragfri plats och under bakduk – Jäst är som en gammal tant – mycket känslig för drag. Här kommer ett bra brödrecept som ni bums skall skriva upp i receptpärmen
För att fira min blog blir ett år bakar jag en godaste tårta som stor i mitt bak listan jätte länge så det blir en Lite Black Forest Cake eller black forest cake version utan alkohol
Vi fick till slut ihop ett gäng morötter, ett salladshuvud och två Bill-kopior. -) Idag firar vi Bill-killen som blir 1 år. -)Glutenfri Morotskaka2 dl rårörsocker2 ägg1,5 dl Finax gula mix4 msk grekisk yoghurt1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1 tsk kanel3 dl rivna morötter Glasyr200g philadelphiaost3 dl florsocker2 tsk vaniljsockerSätt ugnen på 175°. 1,5 dl Finax gula mix
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Som ni trogna läsare vet är jag ett stort fan av Yotam Ottolenghis matlagning. Nu, nästan ett år senare gick jag dit igen tillsammans med Malin och Tobbe när de var här på besök, och kan lugnt konstatera att restaurangen är still going strong
servettbrytningen heter Picknick och dyker snart upp som en fredagsservettbrytning. Lägg på ett salviablad och rulla runt en skinkskiva (egentligen ska man lägga allt på varandra och sätta en tandpetare igenom allt)
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Salladen på påskbuffén var en gul och färggrann skapelse. 1 gul paprika. 1 gul paprika. Men den passar naturligtvis, trots sin färg, när som helst under året
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.