Köttfärsbiffarna smakade precis så där så att man kunde ana senapen, så vill du ha starkare smak så tillsätter du mera än vad receptet säger eller använder en grovkorningsenap istället
Senapssillen, den första sillen jag lärde mig äta och den som passar mig bäst i smaken. Blanda samman dillen, senapen, honungen och cremé fraichen i en bunke
Bryn köttet i smör tillsammans med löken, tillsätt kalvfond, senap och grädde låt koka ihop några minuter, blanda sedan i kantarellerna och smaka av med salt och peppar
Griljeringen består i klassisk anda av senap, ägg och ströbröd. Jag är ju lite som jag är och tänker inte låta bli att sätta min egen prägel på det hela och tänkte använda restaurang West Coast egentillverkade senap men smaka upp den med lite smått och gått som går att gräva fram bland skafferierna
tsk grovkorningsenap. Koka potatisen och tillsätt sparrisen under de två sista minuterna av kokning. Lägg sparrisen i isvatten och låt potatisen rinna av, svalna och halvera därefter
4 Senapspotatis 900 g fast potatis 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1/2 dl vatten 1/2 msk majsstärkelse salt och peppar 3 msk senap (gärna grovkorning) 1/2 kruka persilja Broccoli 250 g broccoli Korv 550 g falukorv 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen