Fiskgratäng medlax, senap och dill. Jag hade mina funderingar över den stora mängden senap i receptet men det blev faktiskt riktigt, riktigt gott och passade jättebra till laxen
Servera med skivad gravad lax och kokt brysselkål. Smaksätt med salt, nymald vitpeppar och senap. Skala och tärna potatisen och fräs den i en kastrull med matfett
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.