Reducera buljongen och använd som pensling, smaksatt med lite honung. MARINADERSoya1 ½ dl soja1 tsk finhackad ingefära ½ vitlöksklyfta, grovhackad2 msk flytande honung½ msk rödvinsvinäger½ msk rosépepparBlanda alla ingredienser
Smarrig marinad som passar bra till både gris och nöt. 2 msk honung. 2 msk honung. Fler recept finns i kategorin ”matrecept och tips” som du hittar under min presentationsbild lite längre ned i vänster sidokolumn
strö över de mortlade kryddorna, lägg i rosmarinkvisten, klicka honung på lökarna, salta och peppra. Placera grisen, lökarna och morötterna i en stekgryta
Lukten präglas av päron, honung och lite kryddighet. Och när är denna Pinot Gris fantastisk. Turckheim Pinot Gris 2015 (95 kronor på Bolaget) kvalar precis in kategorin tillräckligt torra viner
Vitlöks- och rosmarinspäckad kotlettrad Saftig gris med insprängd vitlök. Rimmat fläsklägg med rasande gott rotmos Grisen Skriker-bloggen har äntligen vaknat
Revbensspjäll på Lamm Revben från lammet, är precis som dem från grisen, riktigt saftiga och möra. Om man låter dem puttra länge vill säga, för de är ju lite magrare än grisens
Druvig smak med liten sötma, inslag av honung, röda äpplen, persika, vitpeppar och mandarin. Druvig smak med liten sötma, inslag av honung, röda äpplen, persika, vitpeppar och mandarin
Trots pulled pork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Så fräscht och gott - och ett litet mer klimatsmart val än köttfärs från gris/nöt. Det är en kall sås bestående av turkisk yoghurt, riven vitlök, fryst basilika, lite honung samt salt och nymalen svartpeppar