Grilla grillspetten på direkt värme, snurra spetten så de blir grillade runtom. 1400 g chorizo eller annan kryddstark korv, i 3 cm slantar. 112 grillspett, om i trä, blötlagda. 1Spett400 g fläskfilé, i bitar ca 3x3 cm 400 g chorizo eller annan kryddstark korv, i 3 cm slantar 1 zucchini 2 stora paprikor 2 röda lökar 8 stora champinjoner 1 dl olivolja salt och peppar. 1Potatissallad1 kg kall kokt färskpotatis 10 cm späd purjolök 3 dl gräddfil 4 msk majonnäs 2 msk mild senap generöst med svartpeppar salt 3 msk gräslök, finhackad 12 grillspett, om i trä, blötlagda. Varva köttbitar och korvslantar på totalt 8 grillspett. champinjoner på 4 grillspett
1400 g chorizo eller annan kryddstark korv, skuren i 3 cm långa bitar. Varva köttbitar och korvslantar på totalt 8 grillspett. Varva dessa med champinoner på 4 grillspett
grillspett. chorizokorvar. Grillad färskpotatis. Koka potatisarna. Trä upp dem på spett. Blanda olivolja och chili och pensla potatisarna med det före grillningen
Söndag - BBQ-marinerade grillspett. Spett med fläskkött, chorizo, rödlök och champinjoner marinerade i BBQ-sås och örter - sommar på en pinne helt enkelt
I kycklingsortimentet hittar vi färdigmarinerade grillspett, minutfilé, lårfilésteak och vingar. Korvsortimentet består av två tjocka klassiker – grillkorv och chorizo, samt tre smala så kallade Lönnebergare i olika smaker samt som kycklingkorv
Bra som snacks i väntan på middagen eller som en del av sommarens grillspett kanske. Den tredje minikorven har smak av Bratwust och är den mildaste av de tre (Kolbász och Chorizo är de andra två som jag har bloggat om tidigare)
Det som är bra med grillspett är att var och en kan komponera sitt eget spett efter tycke och smak. Chorizo, Jalapeño och en variant med smak av lime och koriander, som jag för övrigt inte kan rekommendera, smakade som jag tror rengöringsmedel smakar