Pinfärsk makrill hör sommaren till här ute på västkusten. Jag serverade den med färskpotatis och dillmajonnäs - egentillverkad, men självklart går det bra att använda färdig majonnäs
Så här gör du Pensla makrillen med olja. Servera med spenat, dillsås, citron och potatis. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
Servera den nygrillademakrillen med färsk potatis, förslagsvis smaksatt av dill, smör och salt. Lägg ut folien och salta på den, placera sedan makrillen (två om de är små) på folien och fyll med färsk dill både inne och utanpå fisken
Så här gör du Pensla makrillen med olja. Servera med spenat, dillsås, citron och potatis. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
Gnid in makrillen utvändigt med salt och peppar, invändigt med salt, peppar och oregano. Blanda ner dillen och stek i 2 minuter till. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 4 små (300-400 g) eller 2 stora (700-800 g) hela färska makrillar . 2 msk hackad dill