Grillad makrill dill recept

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 4 st Makrillfiléer med skinn , (à 150 g) 4 st rödlökar 3 msk olivolja 3 droppe(ar) TABASCO® Original Pepparsås 0 odefinierad salt 2 msk pepparrot, färsk , riven 0,5 kruka(or) dill 0 peppar Senapssås 2 dl smetana 2 msk Grey Poupon Dijonsenap 1 tsk TABASCO® Chipotle Pepparsås 0,5 msk honung 0 odefinierad salt Tillbehör 0 odefinierad färskpotatis 0 odefinierad citron(er) Köp receptet

Grillad makrill med färskpotatis & dillmajonnäs

Pinfärsk makrill hör sommaren till här ute på västkusten. Jag serverade den med färskpotatis och dillmajonnäs - egentillverkad, men självklart går det bra att använda färdig majonnäs
Grillad makrill med spenat, lök och dillsås

Grillad makrill med spenat, lök och dillsås

Så här gör du Pensla makrillen med olja. Servera med spenat, dillsås, citron och potatis. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
Grillad makrill med spenatkräm

Grillad makrill med spenatkräm

Skär bort alla ben från makrillen och dra av det yttersta skinnet på samtliga filéer. Salta makrillen lätt och lägg i på en tallrik
Grillad dillfylld makrill

Grillad dillfylld makrill

6-8 makrillar, färska och medelstora 2 knippen färsk dill 250 g smör flingsalt peppar, från kvarn ugnsfolie
Grillad makrill med spenat, lök och dillsås

Grillad makrill med spenat, lök och dillsås

Så här gör du Pensla makrillen med olja. Servera med spenat, dillsås, citron och potatis. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
Grillad makrill med rabarbersalsa&stekt färskpotatis


Grillad makrill med rabarbersalsa&stekt färskpotatis



 Gnid in makrillen utvändigt med salt och peppar, invändigt med salt, peppar och oregano. Blanda ner dillen och stek i 2 minuter till. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 4 små (300-400 g) eller 2 stora (700-800 g) hela färska makrillar
. 
2 msk hackad dill
Grillad dillfylld makrill

Grillad dillfylld makrill

Lägg ut folien och salta på den, placera sedan makrillen (två om de är små) på folien och fyll med färsk dill både inne och utanpå fisken