Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
800 g laxfilé, i bit. 1Potatissallad900 g färskpotatis 1 dl olivolja 1 citron, rivet skal och saft 1 knippe färsk persilja, hackad 1 knippe gräslök, hackad 1 citron, i halvor 300 g grön sparris (gärna lite tjockare) olivolja salt peppar
smör och olivolja. Grillad lax med tomataioli och wokade grönsaker. smör och olivolja. 300 – 400 g laxfilé. Jag skär bleksellerin och paprikan i 10 cm långa stavar som jag wokar/snabbsteker i en landning av smör och olivolja med lite salt i. aioli, blekselleri, grillad, lax, paprika, tomater 2 port 300 –. 400 g laxfilé
200 g laxfilé. 1 tsk olivolja. Sås. Skala och hacka löken. Ansa och skär paprikan i bitar. Koka lök och paprika i apelsinsaft, smulad buljongtärning och vatten ca 10 min utan lock