Pensla laxen med lite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
vi grillade en bit lax med lite sallad och citron till. 8st Medelstora potatisar av fast typ2dl Gröna ärtor2st Saltgurkor, finskurna10cm Purjolök, finstrimlad2msk Bladpersilja, lätt hackatSalt & peppar från kvarnDijonsenap- och kaprissås (Vinegrettesås). 1-del Vinäger2½-del Rapsolja eller olivolja2-3msk Dijonsenap4msk Kapris, grovt hackadSalt & peppar från kvarnSåhär kan man göra. 4msk Kapris
Torsken täckte jag i mojo som jag hade hemma, med det går lika bra att göra som med laxen, lite olja och sedan chilipulver, gurkmeja för färg, eller någon annan krydda som man tycker om
Pressa över citron. Pensla laxen med lite olja på båda sidor. Lägg 1 msk tapenade på varje laxbit och krydda med salt och peppar. 5 st Citron , saften. 600 gram laxfilé. 4 msk Zeta Tapenade med oliver & kapris
finrivet skal och saft av ½ citron. Mixa laxen fint i en matberedare. Lägg en bit folie på grillen och grilla laxburgarna, eller stek dem i smör i en grillpanna, ett par minuter på varje sida