Fräs kantarellerna tills vätskan försvinner. 300 g kantareller. 4 st kalvleverskivor á 150 g 12 skivor bacon 300 g kantareller 1 st hackad schalottenlök 3 dl vispgrädde salt peppar curry 2 st äpplen 30 g smör
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur och kyckling som ni säkert har märkt och kantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Stuvningen gör du av rensade kantareller i lite mindre bitar som steks i smör med finhackad gul lök. -) Grillad och kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
Borsta kantarellerna rena. 300 g kantareller. Skär dem i mindre bitar och fräs dem under omrörning i en kastrull med lök och smält smör, tills smöret är genomskinligt
2 l färska kantareller. Rensa och skär svampen som vanligt. Stek i smör på ganska hög värme så vätskan dunstar, men låt under tiden en knippe persilja ligga med