Jag vet inte om ni upptäckt grillosten från Apetina, eller "grillcheese" som den heter. Det som däremot var bra var rostas, grillad paprika och lök, bea och potatisklyftor
Toppa med tomater, cashewnötter, citronäpple och grillcheese. 240 g Apetina® grillost. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 240 g Apetina® grillost Arla® Smör-&rapsolja 5 dl kokta röda linser 1 äpple rivet skal och saft av 1 citron 1 kruka färsk mynta 1 vitlöksklyfta ½ rödlökar 250 g körsbärstomater 1 liter blandad grönsallad 1 dl rostade cashewnötter 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 1 surdegsbaguette
Stek dom på grillen eller i stekpanna, skär upp i tårtbitar och njuuuut. Vill ni ha ett gott tilltugg till drinken, eller bara ett gott kvällssnacks, då ska ni prova dom här busenkla quesadillas chili cheese-style
Grilla dom antingen på grill. först på aluminiumfolie några minuter och när de håller att lyftas så flytta över på grillgallret med en stekspade, då fastnar dom inte
Joachim från Göteborg som kombinerar Low & Slow BBQ med bordsgrillning med hela familjen. Bidraget Shiitake Cheese Burger är inskickat av Joachim Holst
Jag har aldrig gjort macaroni and cheese förut. Med tanke på mina ringa erfarenheter av hur macaroni and cheese ska smaka är jag inte så säker på att en amerikan skulle bli så imponerad, men de flesta som är vana vid gammal hederlig makaronipudding skulle troligtvis blir rätt nöjda
) jag kommer att samarbeta med Quorn i sommar som en av deras grillambassadörer under sommaren. Så, för att fira detta så snodde jag ihop det här receptet på en chilicheeseburgare