Griljering morot recept

Julmustglaserade revbensspjäll

Julmustglaserade revbensspjäll

Gör tunna klyftor och kör sedan med varmluft i ugnen, se till så att de får mycket plats så att de blir härligt krispiga, de går bra att köra samtidigt som griljeringen av spjällen
STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

Griljera i ca 30 min och pensla på glaze flera gånger under griljeringen. 6 pers3 gula lökar1 vitlök15 svartpepparkorn 5 kg tunna revbensspjällBarbecueglaze
Revben i Crock-Pot

Revben i Crock-Pot

Slutklämmen med en glaze och griljering i ugn ger både krispig och fin yta och underbar, ännu godare smak
Haxe

Haxe

Till griljering. Koka upp lagom mängd vatten i en lagom stor gryta, lägg i köttbenet och låt koka upp. Skumma väl efter en stund innan resterande ingredienser läggs i
Julskinka

Julskinka

Griljering. Koka upp, sänk värmen och tillsätt några kryddpepparkorn, lager-blad, en gul lök och en bit morot
Julskinka

Julskinka

Griljering. Blanda ingredienserna till griljeringen. Bred griljeringen över skinkan. Griljering. 1 Morot, skivad
Julskinka

Julskinka

Griljeringen. Jag sköljde av den i kallt vatten, behöll nätet kvar kring skinkan och stoppade ner den i Crock-Pot, lite lagerblad, pepparkorn, lök och morot, satt i en termometer
Vegansk julskinka (av seitan) – steg för steg i bilder

Vegansk julskinka (av seitan) – steg för steg i bilder

Bred sen på griljering. 1 stor morot. Smeta på senap, strö över ströbröd, dekorera eventuellt med nejlikor och kör i ugnen på 225 grader i 15 minuter – eller tills griljeringen börjar få lite färg. 1 lök 1 stor morot
Kålrotsskinka

Kålrotsskinka

Griljering. 1 morot. 1 lök 1 morot ett par dm purjolök. Här kommer ett sista minuten tips till julbordet, kålrotsskinkan

Julbord hos Millan & Chrisse 2011

Den här griljeringen gjorde succé med sin juliga kryddning. Här kommer så den utlovade rapporten från årets julbord hemma hos oss
Nu är den klar! :)

Nu är den klar! :)

Har ni inte griljerat era skinkor än, får ni tips på griljering nedan. I vattnet la jag några lagerblad, en delad stor morot, en delad gul lök och pepparkorn (5 av varje sort) av grönpeppar, svartpeppar, kryddpeppar och rosépeppar
Apelsingriljering

Apelsingriljering

Koka upp, sänk värmen och tillsätt några kryddpepparkorn, lagerblad, en gul lök och en bit morot. Före griljering