Senapsgriljerad fläskytterfilé med rotsakspytt och rosmarinsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskytterfilé i bit
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Smör
  • Rapsolja
  •  
  • Till griljeringen
  • 1 msk svensk senap
  • ½ tsk farinsocker
  • 1 äggula
  • 4 msk veteströbröd
  •  
  • Till rotsakspytten
  • 6 potatisar av fast sort
  • 1 morot
  • 1 palsternacka
  • 2 persiljerötter alt. 1 majrova
  • 1 kålrot
  • 1 rotselleri
  •  
  • Till såsen
  • 2 dl grädde
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk finhackad färsk rosmarin
  • 1 msk senap
  • 1 msk majsstärkelse + 2 msk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.