Griljering ingefära recept

Julskinka med griljering

Julskinka med griljering

Rör ihop äggula, senap, farinsocker, ingefära och ströbröd, och bred över den kokta skinkan. Griljering

Julskinka med griljering

Rör ihop äggula, senap, farinsocker, ingefära och ströbröd, och bred över den kokta skinkan. Griljering

Mannerströms griljerade julskinka

Griljering. 2 msk ingefära. 2 msk ingefära. Årets julskinka griljerades med ett Mannerström-recept. Det smakar jul och Chrisses mormor blev så förtjust i det att hon ville ha receptet med sig hem direkt
STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

Skala och riv ingefäran och vitlöken och rör i den i glazen. Griljera i ca 30 min och pensla på glaze flera gånger under griljeringen
Griljerad julkalkon

Griljerad julkalkon

Bred griljeringen över julkalkonen. Vill du ha ha din"Traditionell griljering" på kalkonen fungerar det alldeles utmärkt
Ugnsbakad lax med kryddigt täcke

Ugnsbakad lax med kryddigt täcke

Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål. ½ msk mald ingefära. Lägg laxfilén i en ugnsfast form, bred ut griljeringen på hela laxsidan och strö över lite extra ströbröd
Revben i Crock-Pot

Revben i Crock-Pot

Slutklämmen med en glaze och griljering i ugn ger både krispig och fin yta och underbar, ännu godare smak
Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering

Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering

1 skinka 1 färdigkokt julskinka à ca 3 kg (gärna rapsgris) Griljering 2 msk färskriven ingefära 2 msk dijonsenap 3 msk svensk senap 2 msk flytande honung 1 äggula 1 dl ströbröd majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan
Julskinkan

Julskinkan

Griljering. Jag smaksatte min med färsk riven ingefära och apelsin. Riv en liten bit ingefära. Blanda apelsin och ingefära med ett ägg och några matskedar sötstark grov senap
Julskinka och wasabirödbetssallad

Julskinka och wasabirödbetssallad

Sila över lite maizenamjöl och pensla skinkan med griljeringen. Till julen köpte jag färdigkokt lättrimmad skinka (ca 1,5 kg) och gjorde en snabb griljering. Blanda 2 msk färskriven ingefära med 1 msk dijonsenap, 1 1/2 msk skånsk senap, 2 msk flytande honung, 1 äggula och 1/2 dl ströbröd. mogna i kylen, gärna över natten men åtminstone en timme 2 msk färskriven ingefära
Proffskockarnas griljering

Proffskockarnas griljering

ingefära. 3) Torka skinkan torr och pudra med majsstärkelse (för att griljeringen ska fästa bättre). 1) Sätt ugnen på varmluft ca 225 grader (varmluft ger skinkan en jämn gyllenbrun färg)
Griljering med pepparkakor

Griljering med pepparkakor

Blanda senap, ingefära och äggulor. Kryddig griljering med pepparkaka. Kryddig griljering med pepparkaka
Julens godaste revbensspjäll

Julens godaste revbensspjäll

Pensla lite då och då under griljeringen. ½ dl ketchup1 msk soya2 msk socker1 msk riven färsk ingefära2 msk flytande honung1 msk sesamoljaRör ihop ingredienserna till glazen och pensla revbenen med den. 1 msk riven färsk ingefära