Idag bjuder jag på härligt saftiga biffar med grekiska smaker. Jo, fetaostbiffar som badar i en härlig tomat- och paprikasås och serveras tillsammans med ugnsrostade grönsaker
Biffarna. Paprika. Forma stora biffar och fyll dem med tärnad fetaost. Servera biffarna med tzatsikin, hamburgerbröd, och grekisk sallad 400 g köttfärs eller lammfärs
Grönsaksbulguren gjorde jag helt enkelt genom att hälla i frysta grönsaker (ärtor, majs och paprika mix) i bulguren, efter att jag tillrätt den som det står på förpackningen
Här passade jag på att steka lite champinjoner, paprika och sockerärter som jag sedan även blandade i couscousen när det var klart (du kan använda samma stekpanna som du stekte biffarna i)
idag va det lammfärs som var huvudingrediens och av det blev det fyllda grekiskabiffar med ugnsrostad potatis och morötter med timjan, och tzatsiki till det
så när vi kom hem så blev middagen grekiskabiffar, kolgrillade. Grekiskafärsbiffar på grillen 4 st4 hg fet nötfärs (lammfärs funkar oxå. Forma 4 biffar. )½ grön eller vit paprika75 gr fetaostoliverKlyfta tomaterna, skiva gurkan och paprikan, strimla rödlöken. Grekiskafärsbiffar på grillen 4 st