Grahamsbröd och smör. ÄGG MED SKINKFYLLNING. Hårdkokta ägg kan man "förgylla" med olika fyllningar och sedan lägga upp dem på en luftig bädd av strimlad grönsallad
Du kan använda något annat kantskuret bröd, t ex grahamsbröd, och steka på samma sätt. Snåla inte på ägg- och ansjovisröran, smörgåsen ska vara en riktig baddarmacka för en karl
Mayas råg- och grahamsbröd. Smält smöret och vispa ägg och socker pösigt. Vispa i vaniljsocker och bakpulver i sockersmeten och blanda ner det smälta smöret
Det behövs inget pålägg, brödet är så gott att det kan ätas med bara smör på. Grahamsmjöl mals av hela vetekorn, dvs inklusive skal och grodd, med andra ord ett fullkornsmjöl
Tillsätt resten ingredienserna, smör, honung, mjöl och salt. 200 g grahamsmjöl 300 g vetemjöl 3 dl vatten 1 msk smör 15 g jäst 2 tsk salt 1 msk honung Tillagning. 1 msk smör